Pasul 1) Carnea de mistret se taie cubulete si se caleste in ulei. Se adauga ceapa fin tocata. Se stinge cu apa si se lasa 15-20 min la foc potrivit.
Pasul 2) Se adauga un fir de ulei (de masline) si pasta de tomate. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca din cand in cand si se fierbe 50-60 min la foc mic, comepletandu-se cu apa daca este necesar.
Pasul 3) Se adauga maslinele si se mai lasa 20 minute. Se mai condimeneteaza daca este cazul.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosImi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii