Pasul 1) Carnea de mistret se taie cubulete si se caleste in ulei. Se adauga ceapa fin tocata. Se stinge cu apa si se lasa 15-20 min la foc potrivit.
Pasul 2) Se adauga un fir de ulei (de masline) si pasta de tomate. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca din cand in cand si se fierbe 50-60 min la foc mic, comepletandu-se cu apa daca este necesar.
Pasul 3) Se adauga maslinele si se mai lasa 20 minute. Se mai condimeneteaza daca este cazul.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii