Se caleste ceapa cu putin ulei,usturoiul,patrunjelul si bucatile de carne.Se intoarce carnea,din cand in cand,iar cand e prajita bine carnea,se adauga paharul de vin si se acopera.
Se pun cartofii curatati si taiati cuburi,sare,piper si se acopera din nou.Se coace la foc potrivitpt o ora circa.
Inainte de a se servi,se pun felii de branza aromata felii si parmezanul ras.
O parte din sucul obtinut se poate folosi si pentru a condimenta pastele.
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorRecunosc ca am cam gatit la foc continuu in ultimul timp, insa imi si place, mai ales cand am un aliat de nadejde, slow...
Pui cu lamaie si nuci la slow cooker Crock-PotIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii