 
		
	Lintea se spala, dupa care se lasa intr-un vas cu apa de seara pana dimineata.
 Carnatii se taie rondele si se calesc in ulei. Peste se adauga lintea scursa si aproximativ o cana de apa, cat sa depaseasca putin lintea si carnatii. Cand a fiert lintea se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. 
 Smantana se amesteca cu usturoiul zdrobit si faina. 
Treptat in compozitia de smantana se adauga putin cate putin lichid de la linte, dupa care se adauga treptat in oala cu linte si carnati.
 Se mai fierbe putin pana compozitia se omogenizeaza bine prin fierbere. 
Mancarica se serveste calda. 
 Pofta buna!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii