Se spala gaturile de curcan,se taie in jumatate,iar apoi se pun la fiert timp de 15 minute(luand spuma cand incep sa fiarba).
In acest timp,se spala legumele,cartofii si ceapa se taie cubulete,morcovul se da prin razatoare,iar rosiile se dau la blender facand o pasta.
Dupa ce am pregatit legumele,intr-o cratita vom cali(vom trage prin ulei)ceapa,cartofii si morcovul dupa care vom da deoparte.
Intr-un vas de lut,vom turna legumele calite,gaturile de curcan,rosiile blenduite si vom completa cu supa de la gaturile de curcan cat cuprinde.Vom introduce la cuptor pentru 45 minute si cand este gata vom presara patrunjel verde deasupra.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii