Carnea de iepure,marinata si zvantata se imparte in 10 portii,se prajeste in ulei,se scoate si se pune deoparte.
In acelasi ulei,se prajeste pe rand,telina,taiata felii rotumde,morcovul,taiat rotund,si ciupercile.
Zarzavatul astfel pregatit este pus deoparte.
Ceapa curatata se rade si se pune la fiert impreuna cu carnea.
Cand carnea este fiarta,se adauga vinul,mirodeniile,faina desfacuta in apa rece,precum si telina,morcovul si ciupercile.
Totul se da la cuptor,pentru aproximativ 15 min.
Se serveste calda,cu smantana deasupra,sau ca atare, cu verdeata,tocata marunt.
Se recomanda un vin rosu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii