Mai întâi pregătim carnea. O condimentam, o asezam într-o tavă cu 100 ml vin, 100 ml apă, ceapa tăiată solzisori, usturoiul decojit , feliat, cimbru uscat, foi de dafin, ulei , asezonam.
O acoperim și o lasam la cuptor 50 de minute, la 180 de grade Celsius.
Între timp, pregătim foile de varza.
Carnea, odată gatita, o feliem în două pe lungime sau pe lățime, o împachetam în foi de varză murata.
Pachetelele cu carne le așezăm într-o oală potrivită unsa cu ulei, turnam peste ea compoziția în care a fiert, înca 100 ml de vin, puțin suc de roșii, punem felii de jambon și marar uscat, cimbru uscat, apoi coacem compoziția la cuptor, la 190 de grade Celsius, o oră și 20 de minute.
Se poate servi simplu, cu puțină smantana sau cu garnitura de cartofi.
Cartofii mov i-am fiert în coajă, cca. 20 de minute, i-am decojit, apoi i-am strivit manual și i-am călit în unt, am asezonat și am ras parmezan la servire.
A fost o mâncare foarte bună, rețetele sunt proprii!
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii