Friptura de iepure

Postat pe: 19-04-2017
(0)

Ingrediente

1 iepure de tara
200 ml vin
1 lingurita condimente cu gust de legume
1/2 lingurita tarhon
1/2lingurita usturoi granulat
4-5 foi de dafin
1 lingurita sare
100 ml ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii

Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele mai sus mentionate, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit.

Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne, sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine.

Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda. Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de iepure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de iepure