Am pus carnea la marinat cu apa,un pic vin alb,condimente,bucatele de ceapa si usturoi.
Am lasat-o cam 3-4 ore in frigider si dupa am pus o tigaie pe foc,am pus uleiul de masline si carnea am lasat-o pe-o parte si pe alta foarte putin cat sa-si schimbe culoarea.Punem apa,lasam sa fiarba.
Am crestat carnea cu foarfecul de bucatarie sa patrunda bine zeama.
Am mai pus cate putina apa si am lasat sa fiarba bine;la urma am pus smantana.
De preferinta mai puteti pune usturoi.
Am servit cu garnitura de pastai _ciuperci si salata verde.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii