Se curata cartofii si se taie cuburi. Se pun la fiert cu putina sare.
Ficateii se pun si ei la fiert separat.
Taiem ceapa juliene si o punem la calit. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam ciupercile din conserva si tinem pe foc mic inca 2 minute (adaugam condimentele).
Dupa ce s-au fiert, asezam cartofii intr-un vas termorezistent, ficateii ii calim putin pe rand si ii adaugam si pe acestia peste cartofi, dupa care adaugam si ceapa si ciupercile, impreuna cu sosul pe care acestea si le-au lasat. (Mentionez: nu uleiul in care am prajit ficateii, ci sosul produs de ceapa si ciuperci).
Bagam la cuptor max 10 minute (cuptorul sa fie incins). Presaram verdeata.
Pofta buna!
Se serveste ca fel secundar, de preferabil cu un pahar de vin rosu sec sau demisec.
Sper sa va incante papilele gustative.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii