Se curata cartofii si se taie cuburi. Se pun la fiert cu putina sare.
Ficateii se pun si ei la fiert separat.
Taiem ceapa juliene si o punem la calit. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam ciupercile din conserva si tinem pe foc mic inca 2 minute (adaugam condimentele).
Dupa ce s-au fiert, asezam cartofii intr-un vas termorezistent, ficateii ii calim putin pe rand si ii adaugam si pe acestia peste cartofi, dupa care adaugam si ceapa si ciupercile, impreuna cu sosul pe care acestea si le-au lasat. (Mentionez: nu uleiul in care am prajit ficateii, ci sosul produs de ceapa si ciuperci).
Bagam la cuptor max 10 minute (cuptorul sa fie incins). Presaram verdeata.
Pofta buna!
Se serveste ca fel secundar, de preferabil cu un pahar de vin rosu sec sau demisec.
Sper sa va incante papilele gustative.
Pofta buna!
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii