Ficat de Vita cu Sos de Busuioc

Complexitate
redusa
Ficat de Vita cu Sos de Busuioc

Ingrediente

  • - 4 felii ficat de vita
  • circa 150 g fiecare
  • - 12 frunze de busuioc proaspat sau 1 lingurita uscat
  • - 3-5 catei de usturoi
  • - 2-3 linguri ulei de masline
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Tocati marunt usturoiul si frunzele de busuioc. Incingeti uleiul intr-o tigaie mai mare si caliti circa 2 min, amestecul de usturoi si busuioc.

Adaugati feliile de ficat si caliti aproximativ 3 min pe fiecare parte sau pana ce acesta este facut.

La sfarsit sarati si piperati.

Serviti ficatul cald, turnand in farfurie, peste el, sosul de busuioc.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci