-Se pune la fiert maruntaiele de la miel cu apa,sare,piper,foi de dafin.Se fierb,se clatesc si se dau prin masina de carne.
-Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne,carnea tocata,albusurile,oul crud,piper macinat,sare dupa gust,ierburi aromate,prazul tocat marunt,ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie,intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate,in cealalta tava de pune salamul crud uscat,apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4.Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii