-Se pune la fiert maruntaiele de la miel cu apa,sare,piper,foi de dafin.Se fierb,se clatesc si se dau prin masina de carne.
-Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne,carnea tocata,albusurile,oul crud,piper macinat,sare dupa gust,ierburi aromate,prazul tocat marunt,ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie,intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate,in cealalta tava de pune salamul crud uscat,apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4.Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Inspirata din reteta Andreei Caroline, combinatia mascarpone,capsuni si ciocolata impreuna cu frisca, delicios.
Prajitura cu mascarpone, ciocolata fina si capsuniCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii