-Se pune la fiert maruntaiele de la miel cu apa,sare,piper,foi de dafin.Se fierb,se clatesc si se dau prin masina de carne.
-Se pun intr-un vas maruntaiele date prin masina de carne,carnea tocata,albusurile,oul crud,piper macinat,sare dupa gust,ierburi aromate,prazul tocat marunt,ceapa tocata marunt si se omogenizeaza bine compozitia.Se pune in tavi hartie de copt si in fiecare se pune din tava se pune 1/4 din compozitie,intr-o tava se pun 4 oua fierte si curatate,in cealalta tava de pune salamul crud uscat,apoi se pune cealalta compozitie cate 1/4.Se pune prapur peste drob sau ou batut si se dau tavile la cuptor.Se lasa la foc potrivit pana cand se coc.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPentru aceasta reteta delicioasa am avut ca sursa de inspiratie o reteta de la Mihaela, careia ii multumesc pentru idee si o...
Ficatei de pui cu mazareCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii