Se spala si se taie dovleceii pe jumatate. Se pune ceapa si morcovul la calit intr-o lingura de ulei pentru numai cateva minute. Orezul se spala in multe ape pana curge apa curata din el si se lasa sa se umfle in apa fierbinte cca 10 min.
Se amesteca carnea, ceapa, morcovul si orezul si se adauga sare si piper dupa gust. Se pune si verdeata (de care eu am uitat de data asta). Se curata mijlocul la dovlecei si se umple cu amestecul de carne. Se asaza dovleceii in tava unsa cu putin ulei si se toarna peste ei sucul de rosii diluat cu o cana de apa.
Se pun la cuptor acoperiti pentru 30 minute la foc mediu, apoi se descopera si se lasa inca 30-40 minute. Se mai stropesc din cand in cand cu sosul din tava ca sa nu se usuce.
Se servesc cu smantana.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii