Pentru inceput... batem ouale sfaramam in palma fulgii de porumb. Taiem puiul in bucati dreptunghiulare il dam prin paina, apoi prin ou si pe urma prin fulgii de porumb. Punem uleiul la incins cand incepe sa pocneasca dam flacara mai mica si punem crispy`ul la prajit ne dam seama ca s-a facut atunci cand prinde o culoara marionie, mai inchisa.
Pofta buna!!!
Dupa ce ati scos crispy-urile din tigaie, puneti-le pe servetele sa absoarba uleiul.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu