Crenvursti a la Katinka

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr crenvursti (6-8 buc )
  • - 200 gr faina
  • - 1 varf cutit de sare
  • - 1/2 pachet de praf de copt
  • - 1 lingurita de ulei

Mod de preparare

Din ingrediente se face un aluat care se intinde si se portioneaza, functie de numarul de crenvursti. Fiecare bucata de crenvursti se invelesc in aluat.

Se pune uleiul la incins. Crenvurstii inveliti se rumenesc in ulei.
Se servesc calzi cu ketchup sau mustar, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
3
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Fanta
4
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca