Crenvursti a la Katinka

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr crenvursti (6-8 buc )
  • - 200 gr faina
  • - 1 varf cutit de sare
  • - 1/2 pachet de praf de copt
  • - 1 lingurita de ulei

Mod de preparare

Din ingrediente se face un aluat care se intinde si se portioneaza, functie de numarul de crenvursti. Fiecare bucata de crenvursti se invelesc in aluat.

Se pune uleiul la incins. Crenvurstii inveliti se rumenesc in ulei.
Se servesc calzi cu ketchup sau mustar, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
2
Dulciuri

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Pulpa de miel la cuptor
4
Parteneri
Foietaj cu Nutella, Oreo si caju
Bucataras.RO

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si...

Foietaj cu Nutella, Oreo si caju
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj