Crenvursti a la Katinka

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr crenvursti (6-8 buc )
  • - 200 gr faina
  • - 1 varf cutit de sare
  • - 1/2 pachet de praf de copt
  • - 1 lingurita de ulei

Mod de preparare

Din ingrediente se face un aluat care se intinde si se portioneaza, functie de numarul de crenvursti. Fiecare bucata de crenvursti se invelesc in aluat.

Se pune uleiul la incins. Crenvurstii inveliti se rumenesc in ulei.
Se servesc calzi cu ketchup sau mustar, dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)