Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se scurge sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile care au fost taiate felii si calite in ulei, se potriveste gustul cu sare si piper si se continua fierberea, pana ce carnea este moale.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii