Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g. După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute. Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon. Simplu si gustos! Spor şi poftă bună!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn preparat raw vegan perfect pentru zilele calduroase de vara in care nu avem chef sa pornim cuptorul. Este un preparat fara...
Rulada raw veganaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii