Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează într-un vas termorezistent sau în cazul meu, în vasul CrockPot-ului, se acoperă şi se lasă la gaătit lent cca. 5 ore sau la cuptor, cca. 4 ore la 150 g. După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasaă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică, iar cele din CrockPot se dau la cuptor cca. 10 minute. Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon. Simplu si gustos! Spor şi poftă bună!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii