ETAPA 1:
Se taie iepurele si se portioneaza in bucati potrivite. In ceaun se incinge uleiul si se pun bucatile de iepure impreuna cu ceapa si usturoiul la prajit timp de aproximativ 10 minute. Se rade morcovul, telina, patrunjelul pe razatoarea mare si se introduc in ceaun. Se calesc un pic cu ceapa si iepurele dupa care se adauga vinul si se lasa sa se inabuseasca timp de 2 minute.
Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert pana se fierbe carnea. Spre final se adauga ciupercile taiate felii, impreuna cu maslinele si se asezoneaza cu sare, piper, vegeta, rozmarin si frunze de parunjel.
ETAPA 2
Se pune untul la topit intr-o cratita si se aduga faina pana se incorporeaza. Se adauga cate putin lapte fiert si se amesteca ca la maioneza pana se incorporeaza tot laptele. Sosul rezultat se adauga in ceaun putin cate putin, amestecandu-se permanent. Se mai da un clocot si se serveste cald cu mamaliguta.
Pofta buna!!!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii