Se pun pastele la fiert conform instructiunilor, apoi se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se prepara chiftelele dupa plac (eu pun la 1kg de carne 6 oua, un praf de sare, piper, o ceapa cu un morcov calit intr-o picatura de ulei si restul apa ca sa nu fie prea grase, plus alte condimente pt. chiftele si 1 paine). O paine data la robot. Faina innegreste uleiul, de aceea se foloseste painea, dar un pic mai tare ca sa se farame mai bine.
Dupa ce ati terminat chiftelele se pune intr-o cratita sau ceaun sucul de rosii cand incepe sa dea in clocot se pun chiftelutele. Dupa ce ati terminat puteti sa puneti sosul peste macaroane.
Presarati marar sau patrunjel.
Serviti mancarea rece sau calda.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii