Chiftelute de Pui cu Macaroane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg carne tocata de pui sau amestec
  • 1 pachet de macaroane
  • condimente pt chiftelute la alegere
  • 6 oua
  • morcov, ceapa la aprecierea fiecaruia
  • 1 litru de suc de rosii de casa mai subtire

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor, apoi se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs. Se prepara chiftelele dupa plac (eu pun la 1kg de carne 6 oua, un praf de sare, piper, o ceapa cu un morcov calit intr-o picatura de ulei si restul apa ca sa nu fie prea grase, plus alte condimente pt. chiftele si 1 paine). O paine data la robot. Faina innegreste uleiul, de aceea se foloseste painea, dar un pic mai tare ca sa se farame mai bine.

Dupa ce ati terminat chiftelele se pune intr-o cratita sau ceaun sucul de rosii cand incepe sa dea in clocot se pun chiftelutele. Dupa ce ati terminat puteti sa puneti sosul peste macaroane.

Presarati marar sau patrunjel.

Serviti mancarea rece sau calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate