Ceapa Umpluta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ceapa Umpluta

Ingrediente

  • ceapa uscata - 4-5 buc (potrivite)
  • pasta de rosii - 200 g
  • patrunjel - 1 legatura
  • carne tocata - 300 g
  • orez - 2 linguri
  • ulei - 2 linguri
  • sare
  • piper condimente
  • cascaval ras - 100 g

Mod de preparare

Cepele se curata si se indeparteaza miezul, lasind decit 2-3 frunze la exterior. Se oparesc. Orezul spalat se fierbe, se scurge si se raceste.

Se amesteca orezul cu carnea, condimentele patrunjelul, sare si piper. Se umplu cepele cu acest amestec si se dau la cuptor, stropite fiind cu ulei.

Cind sint gata se scot, se indeparteaza cu grija partea de sus (eu am pus rosii taiate marunt) se pune cascaval ras si se pune partea de sus inapoi, lasind sa se topeasca cascavalul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut
Saraberne

Saraberne

Saraberne
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
2
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Iahnie de Fasole cu Oltenesti
4
Mancaruri cu carne

Iahnie de Fasole cu Oltenesti

Iahnie de Fasole cu Oltenesti
Remo
5
Dulciuri

Remo

Remo
Parteneri
Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi

Pornind de la ciorba radauteana, care ne place foarte mult, am adaptat aceasta ciorba de perisoare din piept de pui si bacon...

Ciorba de perisoare din pui si bacon afumat, dreasa cu smantana si usturoi
Saramura de crap
Culinar.RO

Saramura de crap

Saramura de crap
Tort de post cu mousse de ciocolata
Gustos.RO

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata