Se inmoaie painea in apa rece , se taie ceapa in cubulete. Carnea tocata se amesteca cu ½ din ceapa, painea stoarsa, un ou mare, sare, si piper.
Apoi ii dati forma ovala si o puneti in tava unsa cu ulei sau untura . Pt. crusta se toaca patrunjel care se amesteca cu restul de ceapa toccata si mustarul, se unge suprafata carnii si se lasa la cuptor 45 min dupa care adaugam 250 ml apa in tava si se mai lasa 15 min.
Intre timp se fierbe morcovul taiat rondele .
Pt. sos se incinge uleiul, se adauga faina , putina boia apoi supa in care a fiert morcovul si zeama lasata de carne iar la urma smantana si sare , piper dupa gust.
Carnea se serveste cu garniture de morcovi si sos la care putem adauga si cartofi nature.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii