Cartofii se spala bine, se taie fasii groase si se pun intr-un bol, împreuna cu condimentele, iar apoi se pun in tava si se dau la copt. Roșiile se spală si se taie fasii, la fel si castraveții, salata se spală si se rupe câte o frunza. Carnea se da prin masina de tocat, iar ceapa se taie fasii si se pune la prajit; după ce s-a prajit ceapa, se adauga peste carne si se condimentează foarte bine; după ce carnea e gata, se formează bile din ea, groase de un deget jumate si se pun la fript pe gratar.
Chiflele se taie in 2 si se pun pe gratar pana se rumenesc, apoi se ung cu unt, iar apoi se pune o frunza de salata, carnea, muștarul si ketchupul, câteva felii de roșii si castraveți murati.
Cartofii se scot de la cuptor si se pun in farfurie langa burger.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii