Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos.
Pentru umplututa se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei) iar la urma carnea tocata si cele doua oua.Se amesteca bine apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa.Se pun pe foc pana da intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru.Se fierbe la foc mic cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii