Ardei umpluti

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

20 ardei mai mici,
0.500 gr carne tocata de porc si vita,
1 cana de orez,
sare,
piper,
marar verde,
cimbru,
2 ou,
2 cepe mai mari,
3 linguri bune de pasta de ardei din borcan (eu chiar pun peste iarna la borcan cu ceapa,ardei kapia si rosii)
1 litru bulion
putin ulei

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

01h

PORȚII

10 portii
Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos.
Pentru umplututa se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei) iar la urma carnea tocata si cele doua oua.Se amesteca bine apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa.Se pun pe foc pana da intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru.Se fierbe la foc mic cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Pe langa acesti ardei minunati si gustosi am facut si niste sarmale la fel de gustoase.

Etichete

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei umpluti