Puiul curatat se spala si se pune la oparit, dupa care se spala din nou si se pune la fiert cu zarzavaturile si sare. Intre timp, se inlatura spuma si dupa ce carnea a fiert se da vasul deoparte. Sosul se pregateste in felul urmator: se incalzeste uleiul, se adauga faina, se amesteca fara sa se rumeneasca, se stinge cu supa in care a fiert puiul si se fierbe pana ce sosul se ingroasa. Se potriveste de sare si se stoarce zeama de lamaie dupa gust.
Bucatile de pui e pun in sos.
La servire puneti bucatele de unt deasupra.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii