Fierbeti andivele in apa cu sare si o felie de lamaie. Cand sunt fierte (incercati cu un cutit ascutit), puneti la scurs, e bine sa nu fie imbibate cu apa.
Ungeti cu unt o tava de cuptor adanca sau un vas termorezistent. Fiecare andiva se ruleaza in jambon si se aseaza in tava.
Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul se adauga faina, se amesteca bine cu un tel si treptat se pune laptele caldut se lasa sa se intareasca amestecand ca sa nu se prinda de vas. La final se pune nucusoara.
Se varsa sosul peste andive, se presoara branza rasa, se da la cuptor ~10-15 min.
Pofta buna!
Se serveste cu orez natur sau cu cartodi fierti.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii