Smoothie cu kaki, mango si chia

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Smoothie cu kaki, mango si chia

Ingrediente

  • 1 mango bine copt
  • 1 fruct kaki bine copt
  • 2 -3 lingurite seminte chia
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Mango se curata de coaja, se scoate samburele, iar pulpa se taie cuburi.
Kaki se decojeste (eu prefer sa-l decojesc, pentru siguranta...nu stiu niciodata cu ce a fost tratata coaja) si se taie bucatele.
Se introduc ingredientele solide in cana blenderului personal Breville Blendactive Pro (fructele si semintele de chia)
Se adauga apa.
Se monteaza lamele si se asaza cana pe motorul blenderului.
Se mixeaza cateva sec. pana se obtine un smoothie cremos si foarte frumos colorat.
Se demonteaza cana din aparat, se adauga capacul special si se ia la drum!
Pofta buna!
Acest smoothie se serveste imediat, sau se poate pastra la rece max 2 ore pana in momentul servirii, altfel existand riscul oxidarii sale.
Datorita dulcetii fructelor, eu nu am mai simtit nevoia sa-i adaug indulcitori suplimentari.

Acest smoothie reprezinta varianta ideala pentru o gustare lichida, menita sa mentina nivelul nutrientilor din fructe la cote maxime.
Blenderul personal Breville Blendactive Pro folosit la prepararea acestui smoothie delicios asigura ajutorul perfect in momentele cand suntem pe fuga (smoothie este gata in cateva secunde), dar si lasa curatenie in jurul lui (smoothie se prepara direct in cana, pe care o iei cu tine, deci nu mai mai pierzi timpul cu spalatul recipientelor).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu Afine
4
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Carnati de curcan
Bucataras.RO

Carnati de curcan

Anul acesta am pregatit niste carnati mai usori, de curcan.

Carnati de curcan
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!