Descopera o reteta simpla si delicioasa de inghetata cu cocos, perfecta pentru zilele calduroase de vara. Cu doar cateva ingrediente vei obtine o inghetata cremoasa si racoritoare, plina de arome exotice.
Amesteca bine laptele de cocos inainte de a-l folosi, deoarece poate avea tendinta sa se separe. Intr-un bol mare, combina laptele de cocos, smantana pentru frisca, zaharul si esenta de vanilie. Amesteca bine cu un tel pana cand zaharul este complet dizolvat. Adauga fulgii de cocos in amestec si amesteca bine pentru a-i distribui uniform. Pune amestecul in frigider pentru cel putin 2 ore, pentru a se raci complet. Daca ai o masina de inghetata, toarna amestecul racit in aceasta si urmeaza instructiunile producatorului pentru a face inghetata. Daca nu ai o masina de inghetata, toarna amestecul intr-un recipient mare si pune-l in congelator. Amesteca la fiecare 30 de minute pentru a sparge cristalele de gheata, timp de aproximativ 3-4 ore sau pana cand inghetata este inghetata complet. Dupa ce inghetata este complet inghetata, o poti servi in cupe sau cornete. Optional, poti decora cu fulgi de cocos suplimentari sau sirop de ciocolata.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii