Se spala cartofii si se aseaza in tava de la aragaz. Se inteapa cu o furculita din loc in loc. Se pun la cuptor si se coc pentru aprox 15-20 minute la o temperatura mare. Se scot de la cuptor, se lasa la racit.
Coaja se scoate tare usor daca ei sant reci. Se taie felii mai groase si se servesc langa carne de curcan sau sunca. Se pot zdrobi si se pot amesteca cu putina scortisoara si cuisoare (cui ii place).
Este o garnitura buna sau chiar un dulce de post, daca il pudrati putin cu arome.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii