Preparare:
Se spala vinetele se usuca si se taie capetele, eu am taiat doar partea unde este codita.
Cascavalul se taie felii subtiri la fel si rosiile.
Se taie vinetele tip acordeon avand grija sa lasam un centimetru de la baza.
Se intercaleaza felii de cascaval si rosii se umplu bine dupa care se presara cu sare.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt daupa care se stropesc cu un pic de ulei.
Se coc la 200° pentru 50 min.
Delicioase!!!
Pentru cine prefera un gust mai bogat se pot pune si felii de prosciutto cotto sau sunca de praga.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...
Tort spirală şi o dublă aniversareO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii