Varza de Bruxelles se pune la fiert pentru cca 20 minute in apa sarata. Dupa cele 20 de minute, se scurge de apa, oprindu-se totusi 200ml de apa, care se vor folosi mai tarziu.
Apoi, intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand acesta e incins se pune sunca. Sunca se lasa o idee la prajit, dupa care se pun varza de Bruxelles si 200ml de apa si se lasa a fiert pana scade apa.
Dupa ce a scazut apa, se opreste focul, se asezoneaza cu sare si piper si se adauga cascavalul taiat marunt.
Apoi, se poate servi... pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii