Tocanita de Cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura de boia dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de tomate

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu putina apa, ulei, vegeta si boia de ardei.
Se adauga cartofi taiati in patru. Se adauga apa doar cat sa treaca putin peste cartofi si se fierb. La sfarsit se adauga o lingura de bulion si o lingura de faina, dizolvate in putina apa rece si se mai da cateva clocote. Dupa ce oprim focul, se pune verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici