supa de cascaval cu praz

Postat pe: 13-05-2009
(0)

Ingrediente

6 fire de praz
jumatate pachet de unt
2 linguri faina
500 ml lapte
300 gr cascaval (orice fel)
parmezan
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Prazul se taie si se fierbe. Separat, se pune untul in tava pana se topeste. Se adauga faina, apoi laptele. Se amesteca foarte bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga cascavalul taiat bucatele, parmezanul si putina sare. Dupa ce s-a topit cascavalul se toarna compozitia intr-o tava peste prazul deja fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara supa de cascaval cu praz" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei supa de cascaval cu praz