Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)

Postat pe: 26-10-2012
(0)

Ingrediente

1 kg sparanghel
2-3 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se taie partea lemnoasa de la sparanghel, cam 2 cm, se amesteca cu ulei, sare, piper si se pun intr-o tava la cuptor, la 400F (204C) pentru 15-20 minute. Eu i-am tinut 25 de minute.

Este o garnitura ideala pentru carne, sau peste!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sparanghel la Cuptor-(roasted Asparagus)