Spanac cu Branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Spanac cu Branza

Ingrediente

  • spanac
  • branza (de care aveti, eu am pus parmezan ras si telemea rasa)
  • ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce am fiert spanacul, intr-o tigaie rumenim usturoiul in ulei, adaugam spanacul si foarte putina apa, sa nu fie prea uscat continutul.
Lasam 5 minute, stingem focul si punem branza.
Servim ca garnitura.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate