Acest sos (dip) se potriveste de minune la peste, dar si la carne la gratar!
Se curate marul de coaja si cotor si se rade pe razatoarea mare dupa care se stoarce de zeama in exces. Catelul de usturoi se rade pe razatoarea mica sau se stoarce cu presa pentru usturoi. Se pune marul astfel ras si stors intr-o farfurie adinca impreuna cu usturoiul si se amesteca usor cu o furculita impreuna cu celelalte ingrediente. Se gusta si daca mai este nevoie se presara putina sare sau piper dupa gust. Acest sos (dip) este bun si simplu, pe paine prajita!
Eu am pregatit cantitatea doar pentru o persoana, dar se pot dubla sau tripla cantitatile dupa dorinta.
Pofta buna!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatMi-a fost asa pofta de o pizza... si am testat si noua tava pe care am castigat-o la un concurs cu ocazia asta, dar am testat...
Pizza cu aluat nedospit, sunca, legume si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii