Acest sos (dip) se potriveste de minune la peste, dar si la carne la gratar!
Se curate marul de coaja si cotor si se rade pe razatoarea mare dupa care se stoarce de zeama in exces. Catelul de usturoi se rade pe razatoarea mica sau se stoarce cu presa pentru usturoi. Se pune marul astfel ras si stors intr-o farfurie adinca impreuna cu usturoiul si se amesteca usor cu o furculita impreuna cu celelalte ingrediente. Se gusta si daca mai este nevoie se presara putina sare sau piper dupa gust. Acest sos (dip) este bun si simplu, pe paine prajita!
Eu am pregatit cantitatea doar pentru o persoana, dar se pot dubla sau tripla cantitatile dupa dorinta.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii