Skordalia II

Postat pe: 12-11-2009
(1)

Ingrediente

500 g cartofi
5-6 linguri ulei de masline
20 buc miez de nuca
10 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Fierbeti in apa cu putina sare, cartofii curatati si taiati cubulete, 30 min din momentul in care apa incepe sa fiarba. Scurgeti-i si zdrobiti-i foarte bine, astfel incat sa nu ramana bucatele de cartofi in compozitie.

Adaugati 5-6 linguri de ulei de masline, nucile macinate, usturoiul pisat si omogenizati foarte bine ca sa obtineti o pasta cremoasa.

Sarati si piperati, dupa gust.
Traditional, skordalia greceasca se serveste la raci fierti, pentru sau cu peste, dar ea este foarte potrivita si cu rasol si chiar cu legume fierte sau sotate.

Multi o servesc pur si simplu ca aperitiv, in special "pe canapea" ca mancare de post, insa in acest caz pasta trebuie sa fie mai consistenta
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Skordalia II" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  10.04.2012 17:49:21

Am mancat de multe ori( in ultimul timp) facuta fara nuca, .....am sa incerc si cu nuca langa peste pane......chiar am pofta acuma .....mai o saptamana si se poate trece la mancare obisnuita....e si asta pe lista de asteptare....te pup

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Skordalia II