Se amesteca cortofii copti (dati prin razatoare) cu galbenusurile amestecate in prealabil cu untul caldut si cu faina. Se adauga verdeata, nuca, sarea amestecand pana ce se omogenizeaza. (eu le-am pus pe toate in blender)
Se taie feliile de paine in cuburi si se rumenesc in unt intr-o tigaie incinsa. Se scot apoi pe o farfurie si se lasa la racit.
Compozitia obtinuta din cartofi, unt, faina si verdeata se intinde cu ajutorul sucitorului intr-o foaie mai groasa. Se pun crutoanele in mijlocul foii, apoi se ruleaza usor, prinzandu-se bine la capete. Galusca obtinuta se pune la fiert intr-un vas cu gratar, in apa sarata, 30-35 min
Se scoate galusca si se lasa la racit pe un platou. Costita si carnatii se pun la prajit in putin ulei.
Se taie galusca in felii si se serveste impreuna cu carnaciorii si cu costita.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii