Se amesteca cortofii copti (dati prin razatoare) cu galbenusurile amestecate in prealabil cu untul caldut si cu faina. Se adauga verdeata, nuca, sarea amestecand pana ce se omogenizeaza. (eu le-am pus pe toate in blender)
Se taie feliile de paine in cuburi si se rumenesc in unt intr-o tigaie incinsa. Se scot apoi pe o farfurie si se lasa la racit.
Compozitia obtinuta din cartofi, unt, faina si verdeata se intinde cu ajutorul sucitorului intr-o foaie mai groasa. Se pun crutoanele in mijlocul foii, apoi se ruleaza usor, prinzandu-se bine la capete. Galusca obtinuta se pune la fiert intr-un vas cu gratar, in apa sarata, 30-35 min
Se scoate galusca si se lasa la racit pe un platou. Costita si carnatii se pun la prajit in putin ulei.
Se taie galusca in felii si se serveste impreuna cu carnaciorii si cu costita.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii