Pulpele se curata daca e necesar, se spala, se sterg si se pun deoparte.
Mai apoi, intr-o tigaie, se pune untul. Cand acesta e topit, se pun pulpele.
Acestea se lasa la prajit pe ambele parti, cateva momente, pana prind o culoarea aurie. Dupa care se pun 200 ml apa si se lasa sa fiarba, iar cand scade apa, se mai pun 200 ml de apa, dupa se mai pun 200ml apa.
Eu am folosit doar 600ml apa, deoarece carnea era frageda, dar daca carnea voastra e mai tare, puneti mai multa apa, pana cand e moale.
Ultima data cand se pune apa, aceasta se lasa sa scada, de jumatate si mai apoi se pune gorgonzola.
Se mai lasa cateva momentele tigaia pe foc, pana gorgonzola s-a topit, iar carnea s-a "fiert" in sos.
Pofta buna!
Se poate servi cu piure de cartofi.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii