Urzicile le-am lasat la decongelat, apoi le-am bagat la robot si le-am maruntit.
Intr-o craticioara se pune putin ulei de masline, se lasa la incins apoi se adauga urzicile mixate amestecam timp de doua minute, adaugam apoi condimentele si verdeata si apa cat sa acopere urzicile. Acoperim vasul si lasam sa fiarba 5-7 minute maxim.
Intr-un castron amestecam amidonul cu putina apa si apoi il rasturnam peste urzici. . . amestecam pana se ingroasa (cam 5 minute).
Dam vasul cu piureul de urzici deoparte si adaugam usturoiul tocat marunt si preferential puteti pune si smantana lichida.
Pofta buna!
Se serveste cu mamaliga sau cu pui la cuptor in cazul meu.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii