Piure de Cartofi cu Ceapa Calita si Verdeturi

Complexitate
redusa
Piure de Cartofi cu Ceapa Calita si Verdeturi

Ingrediente

  • -400 g cartofi
  • -3 linguri smantana
  • -1 lingura unt
  • -1 lingura ulei
  • -1 ceasca de cafea cu lapte
  • -1 ceapa mare
  • -1 legatura patrunjel
  • -sare
  • -piper
  • -cateva masline negre, fara samburi, feliate (optional)

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i la fiert in apa clocotita cu sare.

Intre timp, caliti in putin ulei, ceapa tocata marunt.

Cartofii facuti, scurgeti-i si pasati-i bine.

Adaugati untul, laptele cald, smantana si omogenizati foarte bine.

Amestecati in piure ceapa calita, verdeata, tocata marunt si omogenizati.

Daca adaugati si cateva masline negre, feliate, veti obtine un gust rafinat si un aspect placut al piureului.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate