Puneti la fiert, in lapte sarat (sau ½ lapte + ½ apa ori apa) si 2 linguri de ulei, cartofii curatati si taiati cubulete, la foc mediu, pentru aproximativ 20-30 min, pana cand se pot sfarama cu furculita. Ca sa capete un gust foarte bun, fierbeti cartofii in lapte!
Scurgeti, dar pastrati din lichid; adaugati untul bucatele si zdrobiti cartofii folosind pasatorul manual.
Puneti treptat din laptele cald oprit si / sau smantana, omogenizati de fiecare data, pana obtineti consistenta dorita.
Condimentati cu sare, dupa gust, adaugati otetul de mere bio si bateti bine amestecul pana devine spumos.
Serviti cat este cald, ca garnitura.
Ideal ar fi sa il serviti imediat dupa preparare deoarece reancalzit nu mai este la fel de bun.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii