Curatati de coaja si taiati cuburi cartofi cu coaja alba. Fierbeti-i in apa cu sare timp de 25 de minute, pana se patrund complet, si apoi scurgeti-i de apa. Incalziti 150 ml lapte si 75 g unt si adaugati cartofii, pe care ii zdrobiti cu furculita sau cu un tel, dar nu mai mult de 1 minut, pentru ca devin pastosi. Puneti sare si piper dupa gust si adaugati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii