Curatati de coaja si taiati cuburi cartofi cu coaja alba. Fierbeti-i in apa cu sare timp de 25 de minute, pana se patrund complet, si apoi scurgeti-i de apa. Incalziti 150 ml lapte si 75 g unt si adaugati cartofii, pe care ii zdrobiti cu furculita sau cu un tel, dar nu mai mult de 1 minut, pentru ca devin pastosi. Puneti sare si piper dupa gust si adaugati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoMeniu copii Mi-am cumparat o forma tare draguta si am zis sa vad ce pot face cu ajutorul ei. Pot sa va spun ca trebuie sa...
Ursuleti cu aroma de vanilieCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii