Piure cu patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 150 ml lapte
  • 75 g unt
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • tocat

Mod de preparare

Curatati de coaja si taiati cuburi cartofi cu coaja alba. Fierbeti-i in apa cu sare timp de 25 de minute, pana se patrund complet, si apoi scurgeti-i de apa. Incalziti 150 ml lapte si 75 g unt si adaugati cartofii, pe care ii zdrobiti cu furculita sau cu un tel, dar nu mai mult de 1 minut, pentru ca devin pastosi. Puneti sare si piper dupa gust si adaugati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc