Piure cu patrunjel

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

600 g cartofi
150 ml lapte
75 g unt
cateva fire de patrunjel proaspat
tocat

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min
Curatati de coaja si taiati cuburi cartofi cu coaja alba. Fierbeti-i in apa cu sare timp de 25 de minute, pana se patrund complet, si apoi scurgeti-i de apa. Incalziti 150 ml lapte si 75 g unt si adaugati cartofii, pe care ii zdrobiti cu furculita sau cu un tel, dar nu mai mult de 1 minut, pentru ca devin pastosi. Puneti sare si piper dupa gust si adaugati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piure cu patrunjel" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piure cu patrunjel