Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt, in ulei incins. Se adauga verdeata si se ia vasul imediat de pe foc, apoi se lasa sa se raceasca.
Se dau prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se potriveste de sare si piper.
POFTA BUNA!
Se serveste cu smantana sau crochete de cascaval.
Incalzit, poate fi o garnitura la preparatele din carne.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii