Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt, in ulei incins. Se adauga verdeata si se ia vasul imediat de pe foc, apoi se lasa sa se raceasca.
Se dau prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se potriveste de sare si piper.
POFTA BUNA!
Se serveste cu smantana sau crochete de cascaval.
Incalzit, poate fi o garnitura la preparatele din carne.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii