Pireu de Ciuperci

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

600 g ciuperci
200 ml lapte
150 g ceapa
80 ml ulei (5 linguri)
200 g paine
200 g smantana
sare
piper
marar sau patrunjel, tocat marunt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt, in ulei incins. Se adauga verdeata si se ia vasul imediat de pe foc, apoi se lasa sa se raceasca.

Se dau prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se potriveste de sare si piper.

POFTA BUNA!
Se serveste cu smantana sau crochete de cascaval.
Incalzit, poate fi o garnitura la preparatele din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pireu de Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  25.02.2010 19:21:42

Me_elena,
Ai dreptate. Este foarte bun !

me_elena
•  24.02.2010 23:32:59

yumi yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pireu de Ciuperci