Pilaf de orez

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

orez
ceapa
gogosar
ulei
sare
piper
oregano
foi dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune intr-o cratita ulei cca. 100 ml.; se aseaza pe foc mediu in care se pune ceapa taiata solzisori, gogosarul to solzisori. Dupa ce s-au calit putin se adauga orezul (nu-l spalati ca se pierde ce-i mai delicios) si il caliti impreuna cu ceapa si gogosarul pana ce bobul de orez se albeste. Adaugati sare, piper , oregano, o foaie de dafin, vegeta si mai amestecati cca. 1 min.

Adaugati apa fierbinte peste acestea si le lasati la fiert pana ce bobul de orez s-a fiert. Daca va plac maslinele adaugati odata cu apa si cateva masline.
Este o garnitura perfecta pentru orice , dar poate fi servita si simpla.


Pofta buna : IONICA
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pilaf de orez" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

vladutz86ii
•  08.11.2013 21:01:23

si cata apa se pune?

adrigab
•  05.03.2009 14:01:52

ai dreptate ca e o garnitura perfecta pentru orice!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pilaf de orez