Se pune intr-o cratita ulei cca. 100 ml.; se aseaza pe foc mediu in care se pune ceapa taiata solzisori, gogosarul to solzisori. Dupa ce s-au calit putin se adauga orezul (nu-l spalati ca se pierde ce-i mai delicios) si il caliti impreuna cu ceapa si gogosarul pana ce bobul de orez se albeste. Adaugati sare, piper , oregano, o foaie de dafin, vegeta si mai amestecati cca. 1 min.
Adaugati apa fierbinte peste acestea si le lasati la fiert pana ce bobul de orez s-a fiert. Daca va plac maslinele adaugati odata cu apa si cateva masline.
Este o garnitura perfecta pentru orice , dar poate fi servita si simpla.
Pofta buna : IONICA
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii