Tocam ceapa marunt atat de marunt cat putem pe care o aruncam intr. -un vas. Jumatate din bulion peste ceapa urmand ca cealalta jumatate sa ramana la dispozitia noastra. Coacem rosiile pe o plita sau pe gratar, le curatam de pielita, le pasam bine si le punem in vas peste ceapa.
Sare cat iei intre trei degete, vii cu doua linguri de miere, vii si cu uleiul dupa care tetrecem la tocat cateva frunze de busuioc si de menta.
Se amesteca bine si se pune la rece
Garnitura pentru diferite fripturi, gratare de oaie, de miel de vita si de porc dar ii sta destul de bine si linga orice peste facut la gratar sau la cuptor.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii