Papacioaca de Calafat

Postat pe: 01-02-2013
(1)

Ingrediente

1 kg de ceapa
1 borcan de 300 de grame de bulion
Rosii 1 kg
sare
miere de albine
busuioc
menta
ulei 50 de gr

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Tocam ceapa marunt atat de marunt cat putem pe care o aruncam intr. -un vas. Jumatate din bulion peste ceapa urmand ca cealalta jumatate sa ramana la dispozitia noastra. Coacem rosiile pe o plita sau pe gratar, le curatam de pielita, le pasam bine si le punem in vas peste ceapa.

Sare cat iei intre trei degete, vii cu doua linguri de miere, vii si cu uleiul dupa care tetrecem la tocat cateva frunze de busuioc si de menta.
Se amesteca bine si se pune la rece
Garnitura pentru diferite fripturi, gratare de oaie, de miel de vita si de porc dar ii sta destul de bine si linga orice peste facut la gratar sau la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papacioaca de Calafat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  01.02.2013 16:10:36

A-ti vizitat vreodata CALAFATUL????Haideti sa mergem pe malul DUNARII pe faleza in jos la debarcarer.O atmosfera de basm.Susurul apei nu se repeta nicaieri ca la BABA_LUPA.Apa de la BABA_LUPA nu are in alta parte gustul de acolo>.Putin mai incolo sub pletele salciilor un gratar gata sa plesneasca de sanatate pe care vad intinsi unul langa celalalt cativa salai.Intr-un vas alaturicateva lamai taiate felii cu marar si patrunjel.Mai intro parte un castron cu PAPACIOACA care radea de fericire si de satietate.
In asa conditii am facut cunostinta cu aceasta reteta .

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papacioaca de Calafat