Caliti in unt incins sunca taiata cubulete, apoi ardeiul taiat julien sau in bucati mai mici.
Separat, faceti o omleta condimentata cu sare si piper, apoi rupeti-o in bucati mai mari.
Adaugati in vasul cu sunca si ardei, urmat de orezul scurs, ciupercile calite, omogenizati si potriviti dupa gust, cu sare si piper.
La sfarsit, inglobati cubuletele de cascaval, ceapa verde, taiata rondele si lasati pe foc cateva minute, amestecand continuu, sau pana ce cascavalul doar incepe sa se topeasca.
Serviti cat este cald, ca garnitura sau ca mancare de sine statatoare.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o budinca traditionala scotiana cu scones, fructe uscate si crema de oua. E tare buna, simplu de facut si se mananca cat...
Budinca scotiana de scones cu unt si crema de ouaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii