Caliti in unt incins sunca taiata cubulete, apoi ardeiul taiat julien sau in bucati mai mici.
Separat, faceti o omleta condimentata cu sare si piper, apoi rupeti-o in bucati mai mari.
Adaugati in vasul cu sunca si ardei, urmat de orezul scurs, ciupercile calite, omogenizati si potriviti dupa gust, cu sare si piper.
La sfarsit, inglobati cubuletele de cascaval, ceapa verde, taiata rondele si lasati pe foc cateva minute, amestecand continuu, sau pana ce cascavalul doar incepe sa se topeasca.
Serviti cat este cald, ca garnitura sau ca mancare de sine statatoare.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii