Se taie ceapa si morcovul.
Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga legumele la calit.
Se adauga orezul spalat si se caleste putin.
Se adauga 1 1/4 cana de apa si se lasa la fiert la foc mediu.
Cand apar gaurele in orez se adauga porumbul si restul de apa.
Se da focul la mic si se mai tine cam 10 minute.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii