Orez cu Curry

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Orez cu Curry

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 2 cepe verzi (fara frunze)
  • 100 gr porumb
  • 1 cana de 200 ml de orez
  • 1 1/4 - 1 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita de curry Kotanyi
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa si morcovul.

Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga legumele la calit.

Se adauga orezul spalat si se caleste putin.

Se adauga 1 1/4 cana de apa si se lasa la fiert la foc mediu.

Cand apar gaurele in orez se adauga porumbul si restul de apa.

Se da focul la mic si se mai tine cam 10 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa