Orez cremos

Complexitate
redusa
Orez cremos

Ingrediente

  • -ulei de masline
  • -o cana orez (250 g)
  • -4 cani supa fierbinte de pui sau de legume
  • -un piept de pui pe care l-am fiert in prealabil cu cateva legume si delikat dupa gust si am obtinut supa
  • -o ceapa
  • -delikat

Mod de preparare

Mod de preparare:

Intr-un vas punem putin ulei de masline si 3 linguri de supa apoi adaugam ceapa pentru a o inabusi...
Dupa doua minute punem orezul...(atentie acesta nu se spala deoarece isi lasa amidonul din el si nu vom mai obtine un orez cremos), amestecam pret de cateva minute si punem o cana de supa amestecand incontinuu sa nu se lipeasca.
Cand a mai scazut putin mai adaugam iarasi o cana de supa si la fel vom proceda pana cand epuizam toata cantitatea de supa necesara acestui orez.
Nu uitati amestecati incontinuu, si inainte de a fi gata cu vreo 5 minute punem pieptul de pui taiat cubulete.
Pentru un plus de gust si savoare putem razui putin cascaval sau parmezan la servire.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa