Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un aperitiv sanatos sau o cina usoara, acesti dovlecei sunt usor de preparat si plini de savoare.
Spala dovleceii si taie-i in fasii de aproximativ 1 cm grosime. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pregateste trei boluri: unul cu faina, unul cu ouale batute si unul cu un amestec de pesmet, parmezan ras, usturoi granulat, boia de ardei, sare si piper. Ia fiecare fasie de dovlecel si trece-o mai intai prin faina, apoi prin oul batut si la final prin amestecul de pesmet si parmezan, asigurandu-te ca este acoperita uniform. Aseaza fasiile de dovlecei pe o tava tapetata cu hartie de copt, unsa in prealabil cu putin ulei pentru a preveni lipirea. Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace dovleceii timp de 20-25 de minute sau pana cand sunt aurii si crocanti, intorcandu-i la jumatatea timpului de coacere pentru a se rumeni uniform. Scoate tava din cuptor si lasa dovleceii sa se raceasca putin inainte de a-i servi. Pot fi serviti cu un sos de iaurt cu usturoi sau un sos de rosii.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAceasta este o reteta ce mi-a intrat la suflet. Inlocuieste cu brio mezelurile din comert, iar sandwich-urile facute cu...
Pastrama de porc la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii